Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker

 

Det räcker

Med en vindpust

Eller en ring på vattnet 

 

Det räcker 

Med ett litet andetag

Eller ett fingertopp 

 

Det räcker 

Med skönhet 

Så det blir över

 

Det räcker 

Men jag får ändå aldrig nog

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-09 20:52



Bookmark and Share


    Khayyam
Storslagen hyllning till skönheten.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP