Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska förhoppningar

 

 

det var så enkelt att bli förälskad i honom

några insmickrande ord och hon var fast

förälskelsen slog ut i full blom

kärleken visste inga gränser

han fick ett styng av dåligt samvete

han visste ju hur det skulle sluta

ett tårfyllt farväl för hennes del

han skulle trösta henne

lova henne löften han skulle bryta

de skulle aldrig mer ses

så var hans liv

så blev det nu också

hon grät floder

han gjorde sitt bästa för att se ledsen ut

när han pratat färdigt sa hon:

"Jag är med barn"

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-10 10:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ursäkta men kunde inte låta bli att skratta åt sista versen, känner igen "Murphys lag" alltför väl
2019-08-13

  Kungskobran VIP
Livet förändras på en sekund

Fin dikt med överraskande slut
2019-08-10

    Lena Staaf VIP
Ett livsdrama fångat i fin dikt.
2019-08-10

  överlevaren VIP
Känslosamt dilemma.....
Bra ordat!
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP