Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens kortaste skräckhistoria:

Det var en gång en grupp män.




Övriga genrer (Satir) av Asta Kass
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-08-10 22:35



Bookmark and Share


  Foohexa
Världens kortaste drama
”En ensam kvinna”
2023-02-21

  rostspik VIP
Grupper bör man vara skeptisk mot.
2023-02-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
En mening som fångar skräcken och äckelfaktorn. Den säger allt som behöver sägas.
2020-05-16

  morgonstjärna VIP
Burrlesko !
2019-08-16

  JanneD VIP
Jag trodde att det var slutet, undrar mer var början finns.
2019-08-13

  Tomas Karlsson VIP
:-D

Den börjar inte bra. Och hur den slutar vill vi nog inte veta... ;-)
2019-08-11

  Trollbunden
Hahaha. Män i grupp är inte bra. ;)
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass