Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offpist

Säg inte till mig att jag lever på riktigt.
För att jag stupar i toppar och dalar.
Romantisera inte min offpist, jävla kinkoptimist.

Drömmar om hur jag mår är inte våta.
Du förstår inte flod och ebb.
Inbilla dig ingen svallvåg, wannabe-hobbypsykolog.

Du har sett för mycket film, så tillåt mig poängtera:
Nötta repliker ekar tomt och falskt.
Voila, fantasin spräcks!
Bota dig själv å ditt frälsarkomplex!




Övriga genrer (Kåseri) av Asta Kass
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-17 23:13



Bookmark and Share


  Vindelälva
Älskar denna!
2021-06-24

  Judas Ekholm VIP
En smekande käftsmäll. Gillart!
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass