Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molotovlimerick

Det var en tant från Nebraska
som ständigt luktar av aska
Var dag till sin gubbe
hon blandar en nubbe:
en antänd trasa i flaska




Bunden vers (Limerick) av Asta Kass
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-25 23:20



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
:-D
2021-05-21

  Lustverket VIP
Hårding till gubbe som överlever den frukosten dagligen
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass