Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för den här tiden, alla fina ord och applåder! Kanske kommer jag tillbaka hit igen om ett par år, men tills dess; ta hand om er! <3


Lägger pennan på hyllan.

Jag var borta länge,
Nu är det bättre.
Jag försvinner en tid till.

Händerna jobbar - och tanken
Med nålar nu, inte penna.

Jag formar tyg, inte meningar.
Skapar för att bäras, visas.
Inget publicera anonymt.

Ordet ligger i ide.
Ett plagg säger mer än tusen ändå.
Jag visar inuti utanpå.




Hejdå




Fri vers av Asta Kass
Läst 101 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-06 21:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Gissar att du är lika vass med nålen som med pennan! Lycka till med allt!
2023-05-07

  MagisterZ
Ett vackert avslut, men hoppas att du hittar tillbaka!
2023-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass