Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar bäst som suger sist

En nynazist från Smögen
På fyllan hooka' med bögen
Dagen därpå
Insåg han så
Att han av allt som han hatar blitt sögen




Bunden vers (Limerick) av Asta Kass
Läst 380 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-05-21 11:11



Bookmark and Share


    Björka
Hahaa… fyndigt
2022-01-21

  Judas Ekholm VIP
Haha! Gillas skarpt! Mer snusk och hor, nazism och fellatio! :)
2021-11-08

  Gunnar Hilén VIP
Älskar sådant ! Nymoralismens Sverige är väldigt obehagligt. Brabra !
2021-05-25

  Onomatoprofet VIP
Bögen smög in
2021-05-21

  Briza media
haha! Bra där, gillar det dialektala! :)
2021-05-21

  Tomas Karlsson VIP
LOL! Den var bra! :-D
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass