Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt och negativt

 

 

aldrig veta när slagen kom

aldrig våga somna

när det vidriga skulle ske

smutsen, äcklet

näsan knäckt av en rak höger

blodet som forsade ur näsan

sanningen skulle slås fram

annars var allting bra




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-11 09:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Rysligt, människors dårskap
2019-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Utan försköning står orden skoningslösa i sanning.
2019-08-11

  Trollbunden
Det är ju sällan sanningen som kommer fram under tortyr. Utan bara vad helst som mest troligt kan få den att sluta. Smärtsamma ord.
2019-08-11

  danne //
Våld vrider välmåendet
värken virvlar vilsen
växande våreldar vågar...

bara något på v som växte fram
ur din smärtsamma text ...
hoppas det inte är hämtat ur (verkligheten)
kram
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP