Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett sammanhang. Alla möjliga sammanhang. Under ett liv. Från Lark Rise till Candleford, har inspirerat mig.


Taget, och satt i ett sammanhang.

"De fattiga har ni alltid hos er".
Frågan är; Kommer den som är fattig ALLTID vara fattig?
Med Alltid menas, under den livstid som givits oss.

Och visst är det Copyright på Bibeln, som ändå sprids likt pollen för vinden, dock med omsorg?
Citatet är taget ur bibeln, nya testamentet.




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-08-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim