Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månhand

 

 

en hand

ett nattblad rör vid min panna

stryker med varsamhet undan irrfärder

 

sländan skapar

 ett silverne strå

 

en tanke

spunnen av en månhand

 

 

 

det går att gråta utan ljud

det går att

tysta

 

 

 

en glasblåsare vandrar i öknen

vandrar i eldsand

blåser i ett rör ibland en vandringsstav

 

ett kopparrör

 

ur bilden stiger en djupt blå skål

solen lägger en gyllne ring runt kanten

 

lägg dina tårar i denna skål se dina drömmar djupna

 

i mening

av




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-11 16:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
irrfärder
att gråta utan ljud

men sen kommer en
vandrare som formar

ett kärl för drömmar,
tröst och framtid
2020-07-30

  Lars Hedlin
Vemods vackert!
2019-08-12

    ej medlem längre
Längtansblå, som trösten efter tårar. Med känslig hand skriver du ljus och värme i vår värld.
2019-08-11

    Sefarge VIP
Ljuvlig rogivande
Drömskepoesi
Bara du (som
varit saknad)
kan skapa!
Välkommen
Tillbaka!
;)

2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser