Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Problem med det, och lösningar med det. Bokstoff.


Att vara sin egen psykolog.

Jag kan vara min egen psykolog.
Kan jag?
Du kan iaf lära dig förstå dig själv bättre.
Kärlek till dig själv.
Nu när allt är möjligt.
Thanks too Love!




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-08-12 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim