Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Från litet till stort. Lugnet råder?

Lugnet råder, eller har jag omedvetet bestämt mig för det?
Eller är det Gud?
Blandade känslor.
Men lugnet råder ändå.
Om det är Gud...
Hur kan jag förstå dig?
Hur kan jag förstå dig, när jag inte förstår mig själv till fullo?
Hur kan jag förstå dig, när jag förstår mig själv till fullo?
Två läger.
I samma kropp?
Eller folksamlingar?
Religiös hop?
Hop, inget smickrande namn, för någon församling.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-08-12 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim