Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte ensam

 

 

du vältrar dig i självömkan

i tron att du är den ende

som gått igenom helvetet

och kommit levande därifrån

 

vet att tusen och åter tusen

gått genom skärselden före dig

brända, sotiga, för alltid förlorade

se dig omkring, se vad  människor lider

 

öppna dina ögon och se en annan värld

där inte demoner hemsöker ditt sinne

där det finns en fristad för brustna hjärtan

där något kallat kärlek existerar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-12 10:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäkla demoner, dom är överallt, även i fristäderna, kanske "Radar" hjälper?
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP