Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Glädjetrots

- Vad ska du med den till? Sade han och gick ur bilen,
jag behöver den svarade jag,
och gick efter.

Han vände sig om, tittade på mig:
- Om jag ger dig allting, vad får jag av dig då?
Jag bet mig hårt i kinden och tänkte:
" Ingenting, absolut ingenting".

Jag fick den,
kramen som jag aldrig förtjänat.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann