Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Otroliga kraft

Febern krossade, med våld,
sorgen skrattade hånfullt,
i träskor med t-shirten klistrad mot bröstet, det falska.

NASA snurrade, nästan påtvingat,
med en längtan, efter en explosion,
jag ville slå livet över käften,
spotta sorgen i ansiktet,
därför att någonting dödat mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-08-12 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann