Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gör av framgångsriket till ditt lycko-riket


LYCKO-RIKET

Förändringar i livet är vanligt

men att inte försöka ändra på det är ovanligt

Gör av framgångsriket

till ditt lycko-riket




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-08-13 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP