Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplen - Haiku

 

 

dålig skörd det blev

av äpplen det blev en paj

rest blev bara mos




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-13 14:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Krusbären som små ärtor
2019-08-13

    Lena Staaf VIP
Rolig ordlek: paj i bemärkelsen efterrätt och krasch.
Och det totala haveriet av äppelskörden syns bra i sista raden.
2019-08-13

  Birk Andersson
Bär
2019-08-13

  Birk Andersson
höstkväll
tunga armar
bör frukt
2019-08-13

  danne //
men passande till gröten..
2019-08-13

  Per Drysén
Mina frös bort i våras
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP