Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

 

 

nu höstens vindar viskar

slut är sommar, slut

nu väntar mörka tider

regn som piskar kinden

 

men hösten visar också prakt

när lönnens löv glöder i guld och rött

och skogens gula guld bjuder kantarell

och lingonröda tuvor lyser av bär

 

det doftar ljuvligt av skog och mark

i skogsbryn står en ståtlig älg

konung i skogen han är

hösten eftertänksamhetens tid är




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-13 14:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Brittsommar kommer
2019-08-13

  danne //
en fin sväng i det..
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP