Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser

När kärleken till Livet
passerat fabriken
kom den ut
som ett djupfryst fiskblock
i en fyrkantig låda
med varumärket Findus

Från sin hårt rationaliserade produktplacering
i en gigantisk frysbox
skickade den ut ett knappt hörbart SOS
till de glada laxarna
och kompisarna i det sprittande makrillstimmet

Jag fryser




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-14 00:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
din vers pekar ut att människan ibland kan hantera sina behov i livet på ett närmast tragiskt-komiskt sätt
- tänker även på hinduerna som bara äter växter...

2019-08-14

  Eva Helene VIP
Hjärtsnörp, fast kan inte låta bli att dra på munnen.
2019-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening.
2019-08-14

  KattenKin VIP
Coolt upplägg, snacka om napp i metaforbutiken!
2019-08-14

  Kungskobran VIP
Härlig humor.

Jag var en gång en hel fisk
i en fisk disk
Numera är jag bara en file
så är det med de

2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP