Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svamptider - Haiku (svit)

 

 

svamptider hägrar

bra vara väl förberedd

annars illa går

 

vit flugsvamp en lömsk

så också bläcksvampen är

ej till alkohol

 

bäst att svampguide ha

en bok med alla svampar

tryggt att i skogen va'

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-14 10:38



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Smakrik text, bra!
2019-08-16

  Bodingen VIP
Plocka nu mången kantarell
förväll och stek i smör ikväll
starta ugnen på 200 grader
skiva upp rostbrödet i rader
koka även några bitar av lök
ta sen ost som hyvlas i kök
in i hettan och grädda klart
då syns läckergommar snart

2019-08-14

  Per Drysén
Svamp är gott
2019-08-14

  danne //
Ja det skadar ej
att vara kunnig
i växternas rike
under höstmarknadens
högsäsong under tallmon
där i mossan vi eken..

Ett brett sortiment
av färgglada ..
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP