Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öken och hav

 

havskullar mjuka

sandstränder sig

sträcker milsvida

öken och hav

inget att frukta

där vi står




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-14 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som att befinna sig mitt i livets flöde, böljande vackert och skrämmande. Mycket fin komposition.
2019-08-21

  Lars Hedlin
Väldans bra denna!
2019-08-21

  ULJO
Det som jorden mest består av. Öken och gav. Mäktigt och skrämmande
2019-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Som två motsatser...fint...
2019-08-17

  danne //
Låter rejält varmt å stekande
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP