Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterslut

Dagarna blir mindre och mindre,
nu syns de nästan bara
som en horisont
att hopplöst längta till,


ett stilla streck utan krusningar,
lika onåbar som lugn
med festen fortfarande kokande
men bara så mycket längre bort


Att simma dit tar ett år,
från sommar till sommar
och det är aldrig nåt man hinner
eller framförallt har råd med




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-15 09:08



Bookmark and Share


  Birk Andersson
solskenshistorier
av arbetskollegorna
efter semestern
2019-08-15

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En längtan till pensionen kanske? Stilla saknad är det nog i alla fall.
2019-08-15

  Mats Edin VIP
Fina bilder
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta