Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

 

 

du är inte någon

om du inte blir bekräftad

helst på ett positivt sätt

negativa reaktioner

gör dig till ingen

i andras ögon

och det vill ingen bli

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-15 15:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Så är det
2019-08-16

    Lena Staaf VIP
Ibland behövs det så lite för att man ska börja stråla.
2019-08-15

  danne //
svårt faktum
Men man syns
likväl, kanske
hes däruppe
på barrikaderna
- men det finns allt kärlek -
i allt...
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP