Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Skeppsbrutna

Tysta på höga vågor, sitter vi i samma båt,
du är rädd för att gå på grund,
jag är så van att kriga med livets vågor,
att jag rentav blir glad!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 21:57



Bookmark and Share


  danne //
Gillar temat , havet vågorna
något renande å en renhårig brutalitet som ruvar i vågorna , strömmar som dra iväg ( som du själv säger kriga med livets vågor )
Den är storartad å fin.
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann