Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg Dig

Jag såg dig när du var på väg att försvinna ur mitt medvetande precis då kvällsbrisen övergick till styv kuling ute vid viken. Men du var inte ens medveten om min närvaro för så nära skulle du inte släppa någon om det var du som bestämde dagordningen. Samtidigt såg jag ärkedjävulen stå där nere i källaren och skratta högljutt åt min sorg att jag inte längre hade dig. Men samtidigt hörde jag det höga ljudet då hela scenen tvättas ren från äldre texter. Vi är på väg in i en ny pjäs men vilken!? Det enda man upptäcker är en vit oval som skall indikera att den nya texten är på väg att ta över scenrummet. Samtidigt är på väg att helga oss och då behöver vi rensa sinnena från alltsammans som förevarit och låta rösterna ta över oss till dess det är dags för oss också att träda in i de nya rollerna och gestalta vår vardag på scen.




Prosa av Lennart Andersson
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-08-16 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson