Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han rör ju på sig

 

En förmåga få besitter
locka i garv och fnitter
dock skoj Martin Ljung
som i sketchernas kung

ännu får mig att flabba
på tåg åt Hasse gnabba
Guben i låddan via scén
ville sova ensam i cupén

Fingal Olsson en favorit
storslaget bra i sitt gebit
men bäst på estraden är
Viking som tegelsten bär

så svag med armar klena
tvingad kamma mittbena
plötsligt enhandsvolt slog
publik i skratt nästan dog
 








Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 18:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lule-Martin myser säkert
i sin himmel åt slikt
berömmande rader!
;)

2019-08-20

  Öknens Ros VIP
Här fick jag mig ett gott skratt! Vem minns inte alla de här figurerna och hur de lockade till skratt.

Fina rim och rytm i texten (som vanligt).
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP