Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fynd - Haiku

 

 

fin-fina priser!

sale! rea! utförsäljning!

allt för att locka

 

vi köper mera

marknaden aldrig mättad

köp ännu mera!

 

så billigt det är

ta tio till av de där

tänk vad vi fyndat!




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-16 15:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att köpa ger snabba kickar. Sedan "måste" vi köpa ännu mer.
Stopp!! Tänk på klimatet!
2019-08-16

  Jörgen Jalmo
Just så!
2019-08-16

  Bodingen VIP
Jaa! Åk till Ullared och fynda, att vissa har 120 mil fram och tillbaka verkar inte spela nån roll...hur fanken räknar en del? Blir ju dyrt i slutänden. Men som en sa: Vi tar det som en utflykt
2019-08-16

  Per Drysén
Allt för att sälja
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP