Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

 

 

du föraktar henne

ser henne som trash

äcklas över henne

 

ändå lockar hon dig

hon vet vad du vill

bara du betalar

 

vad hon känner bryr dig inte

varför skulle du?

du har ju betalat

 

hon gör det hon ska

enbart för pengarna

för dig känner hon bara avsky

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-16 15:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det finns mycket kvar att göra innan samhället blir jämlikt (om ens någonsin?) Kvinnor är i ekonomiskt underläge i förhållande till männen.
2019-08-16

  Bodingen VIP
Ja dom kvinnorna "sitter" på sin utkomst
2019-08-16

  danne //
Det är baksidor
av allt
En överlevare
En njutare
sidor som kan
vara svåra att
sätta sig in i..

Finns en schysst visa
som Fred Åkerström
gjort kom inte ihåg nu
vad den heter, men
sångtexten är laddad
av orättvisa mellan
klass å kön
klart det är en
annan tid den skapades
men det verkar tidlöst
vad din dikt syftar på
ändå..

Dina ord är mer än
en vers Rosen ..
Jävligt snyggt å pricksäkert
påpekelse finns där!

2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP