Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbsekvens av upptäckt!

Som barnet tittar mot himlen, och pekar mot den-Dess förundran. Filma- Detta hos vuxen.
Peka mot dig själv. Och fråga dig; Jag?




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-08-17 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim