Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helg

 

 

åh vardags trötta leda

igår var det freda'

såg fram emot helg

tog en klunk och en svälj

 

så seg och trött

kropp så nött

det här va' inget bra

och nu är det lörda'

 

hur söndag kommer bli

ger jag blanka sjutton i

ska det jäklas så ska de'

ohälsa är min fiende

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-17 12:04



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Just så!
2019-08-18

    Lena Staaf VIP
Arbetslivet sliter. Hoppas du ändå får en vilsam helg!
2019-08-17

  Cikoria Blå VIP
Rolig med allvar i.
2019-08-17

  Bodingen VIP
Tänk på att din fiendes fiende är din vän
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP