Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsplatsolycka

att tänka utanför boxen
blev spiken i kistan
för gubben i lådan




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-08-17 12:33



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Härligt!
Nya tankar dödar vårt gamla jag.

2019-08-19

  Respons VIP
Huvudet på spiken - en fyndig rolig dikt!
2019-08-17

    Lena Staaf VIP
Roligt snickrad vers!
2019-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Några uttryck satta på plats.
Nummer ett ganska nytt men redan
utslitet. Din dikt får oss läsare att
reflektera över vad vi säger.

2019-08-17

  Per Drysén
Snyggt formulerad virsighet
2019-08-17

  Per Drysén
Snyggt formulerad virsighet
2019-08-17

  Öknens Ros VIP
Fyndigt!
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson