Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek bor

 

 

kärlek är inte alltid det man tror

att smekas, kyssas och mer därtill

nej, kärlek uti hjärtat bor

kärlek är vad människor vill

 

den är något som bör vårdas

den kan både stark och bräcklig vara

den får lära sig att tålas

på kärlek ska man inte spara

 

ju mer du ger, ju mer du får

av kärlek kan ej bli för mycke'

obesvarad kärlek dock blir svår

så också små fåniga nycker

 

från hjärta till hjärta det finns ett band

så mjukt men också starkt det är

det räcker från land till land

det kärlekens budskap bär

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-18 11:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint ordat, en fröjd att läsa!
2019-08-18

  Bodingen VIP
Make love, not war
Gammal devis men alltid lika aktuell
2019-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbara ord från en klok kvinna!
2019-08-18

  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt om kärlekens band som er evigt. Diktet er också kreativt og poetisk, så det er inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP