Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Bild

 

Vid Barkens södra strand
föds tankar av syn ibland
ty av bedräglig ro i bilden
ändå se betraktelser i den
räven tassar bakom vallen
haren gömd tyst vid tallen

gammelgädda nyss i plask
tog tuggor av metspömask  
vid bordet Pärt gott fikade
till aftons skymning kikade
ser mjärdar ur sjön upp tas
snart vi har vårt kräftkalas

utanför bild gick en kvinna 
leende för att sen försvinna
vyn påminner ljust om livet
trots i mörka moln omgivet 
ändå fortsätter framåt fara
tack Dalarna du underbara







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-18 12:02



Bookmark and Share


  danne //
Djupt å förförande,
när man hittar just
detta, både i det
som stryker runt
utanför såväl
insidan hos


oss...


U riktigt fint framtaget
till oss läsare, viftar vilt
med min tofs å spralliga
kropp... av njutning...
2019-08-18

  Öknens Ros VIP
Härlig hyllning till Dalarna!
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP