Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåväl...

Ah, förut var det kaos
det var ständig kris
det var plågsamt
som att få ständigt ris

Men, nu...ser jag klart
nu är det mer uppenbart
nu är jag inom rimliga gränser
och mitt hår är tjockt och glänser...

Nej, livet är inte slut ännu
Det är långt till sextiosju
Jag lever och har hälsan
Så -- öppna dig soliga värld
Ännu är jag inte tärd
Kom -- värm dig vid min härd...

Sorgerna ger sig av
Ut på glittrande hav...

Kom kom sensommarens måne
Hur du lyser över Skåne!

Vi ska älska -- vi ska leva --precis som Adam och Eva...!

Bohemen




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-08-17 21:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin rytm o fina rim, än finns tid för kärlek.
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP