Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blek - Haiku

 

 

tidens tand nöter

minnen bleknar sakta bort

färgen tonas ner




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-18 12:32



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint skaldat om färgen som tonas ner...
2019-08-19

  Bodingen VIP
Tur det finns kameror, när man kikar på gamla kort vet man att utan dom skulle man aldrig komma ihåg vissa av händelserna själv många gånger
2019-08-18

    Lena Staaf VIP
Minnena omformuleras. Vi har en tendens att spara de goda och det gör oss gott.
2019-08-18

  Per Drysén
Men ändå finns de kvar
2019-08-18

  Kungskobran VIP
Dom tidigare minnena förstärks och de senare glöms bort, för mig åtminstone



2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP