Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att det kommer att göra ont, men...

Jag vill ha barn. Födseln av detta barn kommer att göra ont. Men åtminstone då, får jag som jag vill.
Jag vill ha tatueringar, en slingrande orm på nästan hela högra armen, i svart vitt, och en öppen mussla med en pärla i, på vänstra armen, och mina barns födelsedatum på handledens framsida, jag vet att det kommer att göra ont, men åtminstone då får jag som jag vill.




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim