Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

njut av livet så länge du kan

en dag tar det slut

gräm dig inte över det du inte hann

avsluta med en salut

 

medan livet pågår

njut av dagen som den är

ta dig en påtår

och älska den du är

 

varje minut är guld värd

den kommer aldrig igen 

vi lever i föränderlig värld

både kvinnor och män

 

låt oss sträva mot samma mål

för fred och jämlikhet

höj handen för en skål

för solidaritet

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-19 13:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En väldigt fin text du fått till!
Dock...solidariteten är det lite si och så med idag, kolla på arbetsplatserna t.e.x, där regerar egoismen (rövslickeriet) tyvärr

2019-08-19

    Lena Staaf VIP
Kloka ord som får oss att stanna upp. Med solidaritet som ledstjärna blir livet ännu vackrare.
2019-08-19

  bohemen VIP
Ja, eftersom vi har fred i det här landet så kan vi ju göra mycket för varandra och andra.

2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP