Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Skjorta med brännhål

Rummet var fyrkantigt, sekunden oviss,
då, precis som nu.
Du var bara lite för nära,
medan jag var ingenstans.
Du älskade inte mig då,
inte ens ibland,
precis som nu.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann