Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig bra

Fast jag inte vill vara en
prestationsdåre
så tycker jag ändå
att jag klarar mig bra

Som ikväll t.ex.
deltog jag i ett möte
i min teaterförening.

Jag hävdade mig gott
fick sällskap nerför gågatan
av en kompis...

Tog en buss hem
där satt en annan medlem
i min teaterförening
som jag tilltalade...

Slutet gott -- allting gott.

Ska bli spännande att se
hur min morgondag blir.....?




Prosa av bohemen VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-19 21:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, vem vet, man måste ju våga ta steget.
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP