Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint besök

 

 

När jag var barn kom en manlig släkting på besök. Tydligen trängde det på så han frågade:"Var är avträdet?"

Jag replikerade snabbt:" Det har vi inget! (Jag "visste" ju att vi inget hade). Det blev tyst innan mamma förklarade var det låg. Själva använde vi ordet dass. Släktingen undrade nog var vi utförde våra behov.




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-20 09:43



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
I en grannstuga där jag växte upp bodde en familj med fru och man med fyra barn som enbart hade ett oisolerat utedass med två platser som enda avträde ända in i mitten av åttiotalet då både dasset och stugan revs.

Allt var faktiskt inte bättre förr
b.l.a hus som hade hjärta i dörr

2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP