Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsna - Haiku

 

 

envis som åsna

detta epitet den fått

fast den klokast är




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-20 10:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det är inget fel i att vara envis om man är det för att kämpa för något gott!
Men åsnan har ett problem, hon står ofta mellan två hötappar.
2019-08-20

  Per Drysén
Åsnan styrs inte lätt
2019-08-20

  Bodingen VIP
Nja, den som envist upprepar en lögn är inte klok, den är en åsna och använder inte Karlssons klister, däremot den hästliknande åsnan är klok, ett litet rebelldjur som inte tar vilken skit som helst, det är klokt!
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP