Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist

 

 

kärleksbristen ofantligt stor

säg på vad det kan bero

det finns så många ensamma

problemet alltid detsamma

 

en saknad efter gemenskap

att få vara i sällskap

att finna en frände

tänk om detta hände

 

att finna den största lycka

det kan man ju tycka

vore det allra bästa 

kanske är det din nästa

 

kärlek är som ett lotteri

med ett antal nitlotter däri

men har man turen vinna

kan man den rätte/rätta finna




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-20 10:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Min nästa är alltjämt den bästa
men efter ett tag börjar förpesta
då äkta karaktären kommer fram
är de aldrig densamme madamme
som de i början gjort skenet utav
kommer sen med alla möjliga krav
bättre direkt ta erkänt usel kvinna
då ses ingen överraskning att finna

Bara på skoj he!



2019-08-20

    Ahmed Maden VIP
"Brist föder brist!"
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP