Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning - Haiku

 

 

av barn och dårar

sägs man sanning få höra

vet de vad lögn är?

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-21 10:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Känner till en mytoman som t.o.m ljuger när han säger "hej"
2019-08-21

  Per Drysén
Det är just det som är grejen
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP