Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Well it’s going to be ok!

 

Well it’s going to be ok

Taking it day by day

 

I am going to be fine

Setting a goal to be all right

 

Taking it slow for a whail

Standing tall and finding my soul

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-08-21




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-21 16:40



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ja, ibland måste man ta en dag
i taget för att orka
2019-08-22

  Rise Little One
Allt har sin tid...
2019-08-21

  Maria Sundelin VIP
Ja, ge aldrig upp
2019-08-21

  ULJO
Carpe diem
2019-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Menar Du
for a while?
Sakta ner
bra idé! Goda
tankar ju ger!
2019-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Menar Du
for a while?
A step




































































































































































































































































































































































































































Menar Du
for a while...
God idé sakta ner
många gånger
bra tankar ger...











2019-08-21

  WyS VIP
Bra med mål. Insiktsfullt!
2019-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om hopp och förtröstan.
2019-08-21

  StinaJ VIP
Precis. Så fint och klokt skrivet. En dag i taget...
2019-08-21

  Jörgen Jalmo
Fint Lars!
2019-08-21

    ej medlem längre
Älskar formuleringen i slutraden och hur den inger hopp och tillförsikt. Man kan bara leva en stund i taget, en minut i taget.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin