Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordan

 

Jag känner att vinden kallnar

det blåser in från norr

dödens skugga sveper in

får våra lemmar att stelna

och bli kalla som is

nordan skördar sina offer

 

Värm dig syster

svep din sjal om dig

din kropp är ännu varm

men skydda dig ifrån stormen

du dör av köld annars

eller det brustna hjärtat




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2019-08-24

  ULJO
Snart är nordanvinden och kylan här
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP