Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och dansa II

Kom och dansa! Inatt får du vara min señorita

Min mamita rica. Den som får mig att ticka och ger dansgolvet hicka

Ta på dig skinnjackan, näsringen, måla naglarna rödare än sanden på Mars och sminka dig hårt

(Lika hårt som jag kommer att ta dig. Det är dock en senare historia)

      ~~~

Vänta lite nu: vad ska du med blusen till? Dina bröst är så lena

Det vattnas i munnen. Kan vara din fallna ängel och slicka dem rena

När jag ser dina höfter, försvinner alla sorger och onda röster

Nej, jag skäms inte. Helt jävla opassande, som vårt första telefonsamtal

      ~~~

Vem bryr sig om gamarnas protester?

De är varken profeter eller poeter, snarare proteser som glömt att tömma sina kateter

Strunta i dem och bit mig hårdare i halsen. Vi kan den här valsen

Svetten rinner, när du böjer dig fram och skakar planeterna ur led

Ta av mig tröjan och ge mig en blöja. Denna kväll doftar av rosor och dagsmeja

      ~~~

Snart sprängs min bur och jag förvandlas till ett vilddjur

Har du hört vad som viskas om mig? Jag är skyldig

Till Satans försvar bör tillägas att han en gång i tiden var god och bra på att dansa

Tyvärr kunde Gud inte hålla takten

      ~~~

Ta nu fram dina handfängsel och släng bort nyckeln

Du vet att jag är rätt dryg, men med dig är jag allt annat än pryd

Kom loss och låt mig andas in dig bloss för bloss. Finns inga som är galnare än oss

Hallelujah! Är det en vårflod som rinner ned för ditt högra lår, när jag tar ett fast grepp om ditt hår?

       ~~~

Så mycket kvinna kan lätt få lilleman att slakna och försvinna

Inte i mitt fall: mina nerver är starka och min passion ännu starkare

Du vet vart jag håller hus. Gå till bryggan där du en varm julinatt badade under fullmånens lyckliga ljus

      ~~~

Torka bort tårarna och känn frihetens vilda rus

Inatt regnar det stjärnor och älvor

Kom och dansa. Inatt får du vara min perrita

Min mamita rica. Den som får mig att ticka och ger dansgolvet hicka!




Fri vers (Fri form) av Rafael X
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-08-21 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafael X
Rafael X