Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygehuk

 

Idag var en bra dag

solen sken

himlen var blå

allt var så lätt

Vi styrde stegen

ner mot havet

kände den friska luften

svepa in över fälten

Sen tog vi cyklarna

Du och jag

trampade ner mot

Smygehuk

ner mot södern

och hörde måsarnas skrik

Fiskarna vittjade näten

fulla av fisk

men allt jag såg

var hur du log

där på bryggan

Det är en skatt jag har

att alltid kunna minnas

hur du var då

när du var så levande

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-21 23:17



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ett levande sätt att berätta hur det var ”när du var så levande”. Ett minne och milt uttryck för saknad, finstämt!
2019-09-24

  Annie b'larsson VIP
Dom där dagarna är guld värda.
2019-08-25

  Lars Hedlin
En text som berör starkt!
2019-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Klart cool plats.
2019-08-22

  ULJO
Blir tagen av din berättelse. Berörs
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP