Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är bara en del av livet

 

 

en dag är jag inte längre här

då är jag där

 

dit döda kroppar vilar

om än i annan form

när jag runt hörnet kilar

när det blåser storm

 

då vilar jag lugnt

inget känns tungt

det världsliga är borta

jag har kommit till korta

 

min tid på jorden är slut

jag kan andas ut

till jorden jag återgår

för, många, många år

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-23 10:38



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Sköna ord som ger perspektiv
2019-08-24

  Bodingen VIP
Den krassa verkligheten.
2019-08-23

  Jörgen Jalmo
Insikt.
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP