Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öknens ros

 

 

scheiken lämnade sin ros

i öknen hon ensam blev

han flydde sin kos

gråtande hon läste hans brev

 

en annan han förälskat sig i

en som var bättre än hon

så det stod däruti

han gav ingen pardon

 

hon packade ägodelar i väska

på kamelen satte sig upp

med sig hon hade vätska

granskade karta under lupp

 

lång blev färden genom öken

innan hon till hamn kom

hon var inte alls nån fröken

inte alls såna symptom 

 

hon seglade till Nordan-land

till Svea Rike hon for

där hon träffade vänlig man

nu hon där bor

 

han om henne tog hand

hon trivdes som fisk i vatten

till mannen fick starka band

hur det gick sedan vete katten

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-24 12:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Baskade passgångare, tur du kom ut ur öknen och kunde ta dig hem med söndertrampat pass.

Långsökt? Ja, väldigt, jäkla kameler
2019-08-24

  Cikoria Blå VIP
En rolig historia med bra slutkläm.
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP