Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgård - Haiku

 

 

i vattnet näckros

japansk trädgård stilren är

ej nåt överflöd




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-25 09:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Glöm inte de röda karparna, det blir fina fisken
2019-08-25

  Per Drysén
En plats för vila och meditation
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP